Szedüléses fülcsengés

Tisztelt Doktor Ur! Juniusban csak egyik pillanatrol a masikra jott a kovetkezo problemam.Rettenetes faradtsag etvagytalansag es álmosság jott ram napi szinten tóbbszöri szédüléssel fülcsengéssel.Bizonytalansagerzettel.Elvoltam a haziorvoshoz vervetelre.szerinte azon kivul hogy keveset iszom nincs mas bajom.Voltam kardiologian [email protected] orr ful gege es most neurologian.magne b6 es milgamma neurot betagent irt fel.Pluszba szedek beres cseppet.Almossagom faradekonysagom etvagytalansagom ugy ahogy elmult, de ez a fejembe levo szeduleses vmi azota is tart.Nagyon zavaro, es mivel mindenki azt mondja semmi bajj, idegesito tud lenni.Kerdeznem Ontol, mit javasolna, milyen vizsgalatot kellene megejteni, hogy kideruljon mi okozza ezt a szeduleses folyamatot, ami estefele mar elmulik, de reggel minden kezdodik elolrol.Pfeizer oltast kaptam majus vegen a 2.at.Mar arra is gondoltam nem e ezzel hozhato kapcsolatba.Válaszát megköszönóm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza szédüléses rohamok témában

Kedves Kérdező!

Ebből nehéz bármit is mondani. A csatolt laborban vérképet nem látok, azt is célszerű ellenőrizni. Koponya MR megnyugtatóan tisztázhatja a dolgot, ha eddig esetleg még nem volt.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. augusztus 25., 14:31; Megválaszolva: 2021. augusztus 25., 15:57
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Szédülés és elváltozások
Kedves doktornő! 5 hónapja szédüléseim vannak, pár percig tart egy-egy ilyen eset, naponta 3-4 szer. Orvosom javaslatára nyaki artériákról...
Gerincsérv és vizelési furcsaságok
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...