Terhelésre fellépő magas vérnyomás

Tisztelt Dr. Fehér Gergely, elnézését kérem, a március 30.-i kérdésemben valóban elfelejtettem pár dolgot kibontani: Két esetben is történt 24 órás vérnyomásmérés, egyiknél sem mértek kiugró értéket. Terheléses vizsgálat tervben van április 9.-én (ha addig a járvány közbe nem szól) . A gerinc MRI a teljes gerinc régiót érintette. Nyaki gerincferdülést és enyhe spondilosys-t írtak le a leletben.

Dr. Fehér Gergely válasza zsibbadás témában

Kedves Kérdező!

Az MR lelelt leírása alapján érdemi kórosat nem látok.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. április 01., 12:45; Megválaszolva: 2021. április 01., 17:52
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Visszatérő Kézfej zsibbadás
Zsibbadás és szédülés
Zsibbadás, érzéketlenség
Mi lehet a gyakori izomrángás és...
Terhelésre fellépő magas vérnyomás
Tisztelt Dr. Fehér Gergely, azért fordulok Önhöz, mert január óta járom a kálváriámat. Sportolás (kocogás) után jelentkeztek a panaszaim....