Idegbecsípődès?

Tisztelt Dr úr ! 20 hetes kismama vagyok és olyan problémám van ,hogy 3 napig úgy ébredtem,hogy zsibaddt a tarkóm egy pontban jobb oldalt. Negyedik nap már hátfájásra ébredtem jobb oldalt lapocka táji erős fájdalomra. Állítólag idegbecsípődès..volt. Ez tartott kb. 5 hétig pár db fájdalomcsillapítóval túléltem. Viszont most ha jól érzem vissza húzódott a nyakamba és a fejembe. Szörnyen fáj a fejem görcsöl ,szúr , és az arcom- szám egyik fele érzéketlen lett és valamilyen szinten el van deformálódva. Mit tudna tanácsolni ? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza a témában

Kedves Kérdező! Erős fejfájás és a leírt arceltérések okán javasolt mihamarabbi sürgősségi ellátása/neurológiai vizsgálata. Írásban nehéz diagnosztizálni, de a panaszok alarmírozó jellegűek. Terhességben fel tud lépni (igaz, igen ritkán) agyi vénás trombózis is, mely mihamarabbi ellátást kíván. Üdvözlettel: Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. január 13., 20:14; Megválaszolva: 2021. január 14., 10:23
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.