• Eng/emg lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorno! Koszonom elozo valaszat ami az Alstol valo felelem miatt irtam Onnek, es On pszichoterepiat javasolt. Ezt meg is fogadtam, felkerestem egy erre szakosodott szakembert, aki szivesen vallalta a kezelesemet. Azt kerte, hogy a tudatom tisztasaga es aggodalmam eluzese erdekeben, ha tudok menjek el egy eng/emg vizsgalatra es ennek a leletevel terjek vissza hozza, hogy elkezdhessuk a kezelest. Az elozo eng/emg vizsgalatom teljesen negativ lett, a mostanit mellekelem. Nem ugyazon a helyszinen tortent a vizsgalat, mivel a budapesti helszinen jelenleg nem vallaltak. 5 honap telt el a 2 vizsgalat kozott. Vezeto tunetem tovabbra is a testszerte jelentkezo izonrangas. En veltem magamon felfedezni gyengeseget is, de a neurologusok sora ezt elvetette. Kerem nehany szoban magyarazza el nekem, ha lehetseges mi ez a benignus fasciculatio sindroma? Magyar nyelven nem sok mindent talaltam rola. Illetve ez kesobb atalakulhat e motoneuron betegsegge? Mit lehet ezzel kezdeni? Illetve ami a legfontosabb, ez a vizsgalat soran teljesen elkulonitheto az alstol, nem osszetevesztheto? Vizsgalo orvossal elfelejtettem kozolni hogy nebivolol 2.5 mg, pentasa vegelkupot, supradynt, c es d vitamint hasznalok, nem tudom ez befolyasolja e az eredmenyt? Valaszat koszonom Link a kephez: https://kepkuldes.com/images/7ccb5db71d2b3d9225b2dacda22f1552.jpg

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a benignus fascicultátió syndroma témában

        Kedves Kérdező! A BFS,mint a nevében is látható,benignus,azaz jóindulatú.Az esetek döntő többségében szorongás áll a háttérben,ami Önre különösen jellemző. A pszichoterápia kiegészítésére egy ideig szükség lenne gyógyszeres szorongáscsökkentőkre, de a cél változatlanul az, hogy az ALS-től való kóros félelmeitől sikeresen megszabaduljon.Az izomrángások a kétfajta kezelés hatására csökkenni fognak.Jó lenne, ha a továbbiakban nem keresgélne az interneten betegségekről, mert ezek csak össze fogják zavarni és fokozni Önben a bizonytalanságot.A rendszeres testmozgás bármely formája hatásos lehet. Minden jót kívánok. Üdvözlettel:Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. október 24., 17:03; Megválaszolva: 2020. október 26., 07:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: