Eng/emg lelet

Tisztelt Doktorno! Koszonom elozo valaszat ami az Alstol valo felelem miatt irtam Onnek, es On pszichoterepiat javasolt. Ezt meg is fogadtam, felkerestem egy erre szakosodott szakembert, aki szivesen vallalta a kezelesemet. Azt kerte, hogy a tudatom tisztasaga es aggodalmam eluzese erdekeben, ha tudok menjek el egy eng/emg vizsgalatra es ennek a leletevel terjek vissza hozza, hogy elkezdhessuk a kezelest. Az elozo eng/emg vizsgalatom teljesen negativ lett, a mostanit mellekelem. Nem ugyazon a helyszinen tortent a vizsgalat, mivel a budapesti helszinen jelenleg nem vallaltak. 5 honap telt el a 2 vizsgalat kozott. Vezeto tunetem tovabbra is a testszerte jelentkezo izonrangas. En veltem magamon felfedezni gyengeseget is, de a neurologusok sora ezt elvetette. Kerem nehany szoban magyarazza el nekem, ha lehetseges mi ez a benignus fasciculatio sindroma? Magyar nyelven nem sok mindent talaltam rola. Illetve ez kesobb atalakulhat e motoneuron betegsegge? Mit lehet ezzel kezdeni? Illetve ami a legfontosabb, ez a vizsgalat soran teljesen elkulonitheto az alstol, nem osszetevesztheto? Vizsgalo orvossal elfelejtettem kozolni hogy nebivolol 2.5 mg, pentasa vegelkupot, supradynt, c es d vitamint hasznalok, nem tudom ez befolyasolja e az eredmenyt? Valaszat koszonom Link a kephez: https: //kepkuldes.com/images/7ccb5db71d2b3d9225b2dacda22f1552.jpg

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza benignus fascicultátió syndroma témában

Kedves Kérdező!

A BFS,mint a nevében is látható,benignus,azaz jóindulatú.Az esetek döntő többségében szorongás áll a háttérben,ami Önre különösen jellemző. A pszichoterápia kiegészítésére egy ideig szükség lenne gyógyszeres szorongáscsökkentőkre, de a cél változatlanul az, hogy az ALS-től való kóros félelmeitől sikeresen megszabaduljon.Az izomrángások a kétfajta kezelés hatására csökkenni fognak.Jó lenne, ha a továbbiakban nem keresgélne az interneten betegségekről, mert ezek csak össze fogják zavarni és fokozni Önben a bizonytalanságot.A rendszeres testmozgás bármely formája hatásos lehet.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. október 24., 17:03; Megválaszolva: 2020. október 26., 07:21
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agyi zavar?
Mi lehet a gyakori izomrángás és...
2 éves gyermek alvás közben...
Agyi áttétek és alvászavar
Dadogó beszèd erös fejfájás