• enyhe bizsergés érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 26 éves férfi vagyok, és kb. 2 hete olyan enyhe problémám van, hogy a fülem mögött elindulva a tarkóm felé, néha enyhe bizsergést érzek, néha nagyon enyhe fájdalmat, de talána fájdalom szó túlzás is, nincs elzsibbadva, csak úgy érzem oda kell nyúlnom. Nem tudom megállapítani pontosan, de úgy érzem hogy az érzés "felületi" és nem mélyről jövő. Tisztában vagyok vele, hogy a tartásom nem a legjobb, általában tudatosan figyelek oda rá, hogy kihúzzam magam, de sokszor azon kapom magam ha nem figyelek oda, hogy a nyakam előre felé áll. Hipochonder múlttal rendelkezem, amit már kinőttem, de ha valamit tapasztalok magamon még mindig képes vagyok rosszra gondolni, úgyhogy természetesen agydaganatra gondoltam a kezdetektől. Megakartam vizsgáltatni magam, de gondoltam várok vele hátha elmúlik, de még sajnos nem múlt el. Csatoltam egy képet amin megmutatom, nagyjából hol szoktam érezni. Esetleg ha tudna mondani, tanácsolni valamit, vagy hogy mi lehet ez, akkor azt köszönöm szépen! Minden jót kívánok!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a tarkótáji fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Ami aggasztja, az nem más, mint a bőr alatti izmok enyhe feszülése.Ezt a panaszt a hajas fejbőr masszírozása remekül oldja.Az agydaganattól való félelem elég gyakori probléma a képzelt betegségekkel küzdők táborában.Úgy tűnik, még nem nőtte ki teljesen ezt a hajlamot.A jobb tartás érdekében rendszeres testmozgás, gerinctorna jó módszer lenne. Minden ót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. október 21., 11:35; Megválaszolva: 2020. október 22., 06:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: