• Tarkó fájdalom járáskor

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr! Pár éve nyaki gerinc problémával küzdök. Spondylosis, polydiscopathia, protrusio is ki mutatták. Egy hónapja erős tarkó táji fejfájásom van a jobb oldalon ami pihenésre elmúlik viszont ha mozgok újra elő jön. Főként járáskor fokozódik. Ez a tünet össze függhet a fent említett betegségek valamelyikével? Mr vizsgálatra sajnos csak egy hónap múlva megyek. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a tarkótáji fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Panaszait okozhatja a nyaki gerinc betegsége, főleg, ha a mozgás fokozza a kellemetlen tüneteket.Ilyen esetben jó hatásű gyógyászati segédeszköz, az úgynevezett Scanz gallér viselése, mely a nyakat megtámasztja és csökkenti a járás közben fellépő panaszait.A leírt degeneratív elváltozások, bár kellemetlenek, sürgős beavatkozást általában nem igényelnek. Minden jót kívánok.Üdvözlettel:Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. július 25., 17:57; Megválaszolva: 2020. július 26., 06:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: