Alkar zsibbadás, izomrángás

Kedves Doktornő! Kb. Két hete testszerterte izomrángásokat tapasztalok, fájnak is az izmaim egy-egy helyen (comb, alkar) , illetve éjszaka arra ébredtem, hogy a bal alkarom nagyon zsibbad, pontosabban csak az egyik fele, a könyökömtöl a kisujjamig és a gyűrűsujjamig. Fizikai megterhelés a nap folyamán annyi volt, hogy tornáztam, és fekvőtámaszoztam elég sokat. Az izomrángásokra szedek Milgammát, és magnézium, calciumot. Nagyon megijesztett ez a zsibbadád, sosem tapasztaltam hasonlót. Mi lehet ez? Sm, Als? Lyme? Ezektől nagyon tartok.köszönöm válaszát.

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza cubitális alagút szindroma témában

Kedves Kérdező!

A feksőtámaszozás során a bal oldali könyökhajlatban futó idegszál a fokozott igénybevétel miatt kisebb nyomásos sérülést szenvedett.Lehet, hogy itt van egy anatómiai szűkület is.A végleges megoldás az ideg ENG, és UH vizsgálata után igazolt alagút szindroma műtéti kezelése.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. július 06., 01:48; Megválaszolva: 2020. július 08., 06:25
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tisztelt Doktor úr mennyire veszélyes...
Tisztelt Doktor úr! Szeretném válaszát minden nap fáj a fejem voltam MRI vizsgálaton amin DVA jobb Celleblarisan csatolom a mellékletet. Nagyon...
Mit jelentek ezek a diagnózisok?
Tisztelt Weborvos! Szeretném megkérdezni mit jelentenek a nagymamám leletein ezek a diganózisok! Agykoponya CT lelet: Leucarosis grad. Elongatio...
Vérvételi eredmény
Üdvözlöm . Érdeklődni szeretnék hogy a vérvételi eredmény a páromnak elméletileg nem jó! A CK eredménye 4000 lett ami a háziorvos szerint magas....
Agydaganat vagy valami más ?
MR Lelet értékelés
A fejemben levő nyomás különbség kiegyenlítése miatt korábban volt fülkürt műtétem, illetve egy tubus került beültetésre (mindkettő jobb...