• Agyi probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr ! Olyan problémával fordulok önhöz,hogy az utóbbi időben a lábaim egyszerűen nem akarnak engedelmeskedni olyan mintha egy betontömb lenne nem mozdul ,folyton aluszékony vagyok,emlékezeti problémáim vannak. Nem szedek gyógyszereket szervi bajaim nincsennek,egy fitt ember voltam tavalyig.Egészségesen élek,ezért sem értem mi lehet a bajom. kb 2 hónapja a bátyám halála óta vagyok ilyen,és egyre rosszabb. 2018 ban voltam már Mr vizsgálaton de rendben találtak mindent. 70 éves vagyok a koromhoz képest sokkal fiatalabbnak nézek ki,ezért is csodálkozik mindenki,hogy így vagyok.Mi lehet a bajom ?

        Dr. Fehér Gergely válasza a járászavar, feledékenység témában

        Kedves Kérdező! Erre igen nehéz konkrétan válaszolni néhány mondat alapján. A járászavar kapcsán neurológiai vizsgálat javasolt. Nem tudom, a 2018-as MR miért készült, ha már akkor is fennálltak a gondok és azóta nincs változás a panaszokban, akkor akár a pszichés háttér is felmerülhet többek között. A hangulatzavar gyakran okoz testi panaszokat is és feledékenységhez is vezethet. Ennek kimutatására vannak megfelelő tesztek. Első körben neurológiai vizsgálatot javaslok, ahol mind állapotfelmérés, mind a leírt tesztek egy részének kivitelezésére lehetőség van. Üdvözlettel: Dr. Fehér Gergely


        Dr. Fehér Gergely

        Dr. Fehér Gergely

        Kérdés: 2020. május 18., 12:16; Megválaszolva: 2020. május 19., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.