• EEG leletem magyarázata

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az eeg vizsgálatom értékelése: Fotóra meredek hullámtöbblet jelenik meg a hátsó scalak felett,Spec.irratív mechanizmus nem ábrázolódott. Ez pontosan mit is jelent? Par nap múlva megyek az orvosomhoz,de nem igazán értem, hogy ez jó, rossz vagy semmi? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező! Önnél valószínűleg epilepszia gyanuaja miatt végeztek EEG vizsgálatot.A forostimuláció egy aktivációs eljárás, mellyel az epilepsziás működést lehet provokálni. Az Ön esetében a meredek hullámok gyakoribbá válása nem specifikus eltérés, epilepsziás működészavart nem bizonyít. A diagnózist önmagában az EEG alapján tehát nem lehet igazolni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel:Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. március 26., 20:12; Megválaszolva: 2020. március 29., 08:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: