• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy lassam 3-4 hónapja szédülök! Ausztriában dolgozom ott ki is vizsgáltak mr, vérvétel nyaki ultrhang, fúl orr gégészet sehol sem találtak semmit minden rendbe volt. Alkor utána szép lassan el is múlt a szédülés valoszinu azértt megnyugodtam.nincs semmi bajom mert sjanos én olyan vagyok hogy a betegségeket be beszélem.magamnak ha valamim fáj már egyből.rosszra gondolok most isnhogy elkezdtem ujra szédülni elkeseredtem nagyon sirtam is hogy már megint miért. Az orvosok szerint idegi alapon van . De mi arra gondolunk, és többen mondták keressek fel egy phsziholugust. Amikor itthon voltam Házi orvosom irt fel xanaxot attol os jobb lett lehet hogy beképzelem már vagy azért nem tudom. A szédülés akkor jön elö ha hátra hajtom a fejem vagy ha lefekszem előre félek az estéktől. Most is szedem xanaxot. A Szédülés ugy jön elő hogy nem.forog hanem ilyen émelygés szerü mintha borulna minden. Köszönöm.előre is segítségét!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A képzelt betegségek,sajnos, hasonló szenvedéseket okozhatnak a betegeknek, mint a szervi bajok. Fontos, hogy ezeket is komolyan kell venni, és a megfelelő terápiát alkalmazni.Ha Ön az idegrendszeri labilitása, gyengesége miatt nem képes arra, hogy a rossz gondolatain felülkerekedjen, valóban érdemes szakemberhez fordulni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. március 24., 13:11; Megválaszolva: 2020. március 24., 19:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        ENG: Mko. alsó és felső végtagokon symmetricus norm. vezetési sebesség értékek. Perifériás idegi károsodás nem igazolható. Kérdezném, hogy e leletem, teljesen kizárja az ALS lehetőségét? Fasciculatio nincs, csak claudicatio, de az...
        Üdvözlöm! Egy olyan problémam van, hogy kb másfél éve izomrángásaim vannak testszerte. Mostanában kicsit sűrűbben mint eddig, a lényeg, hogy van egy bátyám akinek egy ALS nevű betegsége van és neki is van egy olyan tünete,hogy folyamatosan...
        Kedves Tisztelt Dr. Szappanos Zsuzsanna! Azt szeretném most megkérdezni Öntől Nagy Tisztelettel,hogy a legutóbb kórházi kezelés után megállapítottak mely betegséghez tartoznak,tehát mi a neve? Tudja doktornő engem évek óta Hallervorden-Spatz...
        Ez a lelet távleletezéssel készült: Koponya MR vizsgálat: axiális T2, FLAIR, DW, SWI, coronalis T2, sagittalis 3D T1, 3D TOF MRA, valamint rekonstrukciós képek készültek. Klinikum: Gyakori erős fejfájás. Jobb oldali arcfélzsibbadás. A IV....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció