• Halánték fájdalom, láb rángás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        17 éves vagyok mai nap elkezdett fájni a fejem beszedtem egy Algoflexet és lábamban rángás következett be a halántékom lüktet ezért szedtem be egy vérnyomás csökkentőt az sem segített. Azt szeretném megtudni hogy ez mit jelent és mit tudnék ellene csinálni?

        Dr. Fehér Gergely válasza a lábrángás, fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Ennyiből nehéz bármit is diagnosztizálni. Lábrángás okán mindazonáltal javaslom, hogy forduljon háziorvosához további egyeztetés végett (bár manapság ez nem is olyan egyszerű). Üdvözlettel: Dr. Fehér Gergely


        Dr. Fehér Gergely

        Dr. Fehér Gergely

        Kérdés: 2020. március 23., 01:12; Megválaszolva: 2020. március 23., 08:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: