• Érzékeny bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdésem a következő lenne, 6 hónapja az agyéki területen érzékenyé vált a bőröm, ha hozzá ér a nadrág vagy kézzel érintkezik apró szurkálást érzek, a bőrön nincs látható elváltozás. Egy valamit vettem észre egy picit mintha ragadna a hajlatnál fűrdés után is. Jártam először Urológián, majd neurólgián, reumatológián is azt mondták nem találtak semmit, 4 labor eredményem is van szinten rendben. Gerinc MRI láttak gerinc ferdülést de azt mondták ott se találtak semmi komolyat. Börgyógyásszal egyszer beszeltem de nem akart fogadni mert nincs látható jele.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a érzékeny bőr témában

        Kedves Kérdező! Azt gondolom, meg kellene próbálni laza, pamutból készült alsóneműre váltani.Gyakori ugyanis a szoros, műszálas fehérnemű, gumi anyagára fellépő allergia, vagy csak érzékenység.Egyszerű izzadás is kiválthatja, ezért a hajlatok hintőporozása is hasznos lehet. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. március 05., 11:11; Megválaszolva: 2020. március 05., 18:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: