• Beszèdközpont

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel doktornő/úr! Ma felhívtam egy barátnőm telefonon ès nagyon nehezen tudtam beszèlni. Össze-vissza hadováltam, nem tudtam a szavakat rendesen kimondani, egy èrtelmes szó nem jött ki a számon. Aztán ez az állapot kb. 1 perc alatt elmúlt, s újra kèpes voltam normálisan beszèlni. Nem volt ilyen jellegű problèmám eddig. Ilyesztő volt, mièrt törtènt ez? Válaszát köszönöm!

        Dr. Fehér Gergely válasza a beszédzavar témában

        Kedves Kérdező! Célszerű mihamarabb felkeresni háziorvosát a panaszok eredetének tisztázása céljából. Amennyiben ismétlődik, célszerű a legközelebbi sürgősségi ambulancián jelentkezni. Üdvözlettel: Dr. Fehér Gergely


        Dr. Fehér Gergely

        Dr. Fehér Gergely

        Kérdés: 2020. február 15., 21:19; Megválaszolva: 2020. február 16., 20:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.