• Atrophia cerebri 32 éves korban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Tisztelt Doktornő! Az édesanyám ma hozta át hozzám a pár napja készült Koponya CT-vizsgálatom eredményét,aminél a diagnózis Atrophia cerebri amiről megtudtam,hogy magyarul agysorvadást jelent és hogy általában 60 éves és/vagy idősebb személyeknél szinte természetesnek mondható,de én még csak 32 éves vagyok és szeretném Öntől megtudni amit erről a betegségről csak tudni lehet,hogy milyen jövőt jósol számomra ezzel a betegséggel meg persze minden ezzel a témával kapcsolatos dolgot szeretném megtudni,egyébként 2009.-ben a Gács doktor úr akit sokan tanárnak is neveznek Pank 2 betegséget állapított meg nálam,amit az édesanyám eddig nem akart elfogadni,pedig a nővérének a fia is hasonló betegségben szenved.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a PANK 2 betegség témában

        Kedves Kérdező! Az Ön által felírt gyógyszerelés valóban utalhat PANK 2 betegségre utal.Jó lenne, ha többet írna magáról a betegség tüneteiről, hiszen a diagnózis, melyet Gács tanár Úr állított fel, minden bizonnyal a klinikai tünetek alapján történt.Ettől függetlenül a CT-n leírt atrophia cerebri csak következménye annak a folyamatnak, melynek során bizonyos agyterületek károsodnak és a sejtekben vas halmozódik fel.Felnőttkorban a tünetek kevésbé súlyosak, beszéd, és mozgászavart okoznak elsősorban.Ha valóban ez az Ön betegsége, akkor sajnos, ha nem is gyors ütemben, de rosszabbodás várható. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. december 29., 17:17; Megválaszolva: 2019. december 30., 06:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.