• Komoly dolog lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az lenne a panaszom hogy körülbelül fél éve hátul jobb oldalt ha megnyomom akkor erős szúródást érzek a fejemben, illetve ma nyugalmi állapotban a fülem melletti koponya résznél áramütés szerű fájdalmat éreztem,amit zsibbadás kísért és a teljes oldalamon végig futott egészen a lábamig. Nem először fordult elő, de most volt a legerősebb. Azóta nincs panaszom, a nyomás érzékenység továbbra is megmaradt. Ön szerint van okom aggódni, vagy lehet szimpla kimerültség tünete is? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Lhermitte jel témában

        Kedves Kérdező! A fej előrehajolása során jelentkezik egyes betegségekben áramütésszerű érzés.(Lhermitte jel) hasonló ahhoz, amit Ön írt le.Mindenesetre a nyomogatást el kéne kerülni.Pontosan egy koponya és nyaki gerinc MRI tisztázná a helyzetet.Ennek elvégzése céljából keressen fel neurológust. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. november 25., 11:23; Megválaszolva: 2019. november 27., 06:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: