• Aggódjak e emiatt? Ez már lehet hogy az a helyzet amikor orvoshoz kell fordulnom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Pár napja kérdeztem Öntől agyrázkódás témában. Nagyon Köszönöm szépen a segítségét! Írta, hogyha nem javulnak a tünetek akkor forduljak orvoshoz. A napokban azt figyeltem meg, hogy nagyon érzékeny vagyok a fényekre, nagyon nehezen viselem ha pl, ég a lámpa, és a zajokat. És ami még különös számomra, hogy alapvetően sajnos különböző erősségben fáj a fejem azóta is, és a hányingerem is hol alább hagy hol erősebb. De amikor lehajtom a fejem, akkor jobban fáj, a fejem, sokkal erősebben, és sokkal jobban van hányingerem. Ez mitől lehet? Ezek a tünetek aggódalomra adhatnak okot? Nagyon Köszönöm szépen előre is válaszát! Üdvözlettel, Fruzsi

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Én csak arra tudom alapozni a válaszomat, amit Ön közöl. Mint írtam, ha nem szűnnek, de fokozódnak a panaszai, akkor forduljon olyan orvoshoz, aki meg tudja vizsgálni. Erre ez a fórum sajnos nem megfelelő.Még hozzáteszem, hogy érzésem szerint kicsit túl aggódja a helyzetet.Aggódik,hogy aggódjon e? Ez érdekes.Zaj és fényérzékenység, fejfájás, hányinger amúgy migrén lehetne, de az nem tartana ilyen sokáig.Gondolom vett be fájdalomcsillapítót, de ne vigye túlzásba. Egyen, igyon rendesen.Kezdjen el mozogni és lekötni a figyelmét a megszokott dolgokkal. Minden jót kívánok. üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. november 07., 12:24; Megválaszolva: 2019. november 07., 16:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: