• Jobb oldali ARCzsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Két hete egyfolytában húzó,zsibbadó- bizsergő szerű érzés van a jobb oldali arcon, néha hideg-meleg érzettel,szájszélbizsergéssel. van amikor szinte lemerevedik a nyakam, mozditani nem tudom, szinte bénitó érzés. Állandó fáradtság, lelki-testi kimerültség, aludni csak xanaxal tudok, de napközben bármikor aludnék. Az MR leletem az alábbi, de neurologushoz sokára kaptam időpontot. Gátolt diffusio jele nem látható A IV.kamra helyzete,tágassága normális. A basalis cisternak szabadok. A hátsó scalaban kóros nem észlelhető. Az agytörzs, cranio-cervicalis átmenet szabályos. A bal a.vertebralis a pons elülső felszinén enyhe benyomatot okoz. A jobb a.verebralis kifejezetten keskeny. A sella és környezete szabad. A középvonal megtartott. A supratentorealis kamrarendszer normális tágasságu,helyzetű, Az oldalkamrák szimmetrikusak. A felszini liquortér mindkét oldalon fronto-parietalisan, szimmetrikusan kissé tágabb. Az agyállományban kóros jelintenzitás nem észlelhető. az orrmelléküregek légtartóak, az orbitában kóros nem látható. Nagyon félek, hogy agyinfarktus,v.agyvérzés jelei ezek. vérnyomásom rendben. egy éve volt már hasonló,de akkor pár nap alatt elmúlt. köszönöm szépen ha megtisztel válaszával.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Koponya MRI témában

        Kedves Kérdező! A koponya MRI vizsgálat negatív. A félelem tárgya, agyvérzés vagy agyi infarktus jelei közül egyik sem látható. A depresszió viszont változatos testi tüneteket is okoz a nyomott hangulat mellett.Ebből igyekezzen kikeveredni, kissé aktívabb életet élni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. október 16., 19:56; Megválaszolva: 2019. október 17., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.