• SZedules rosszulletek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot dr nő. 27 eves no vagyok szeduleses panaszaim 6 eve tartanak. Voltam minden kivizsgalason. Mostanaba elkezdet zsibadni a jobb labam Elmentem magan uton agykoponya MR-re. Az eredmenyem meg nem jott meg de mondta a radiologus,hogy az agyban tobb helyen latot aprobb pontokat. Az lenne a kerdesem ezek az apro pontok milyen betegsegre utalhatnak? Sm gyanu lehet?nagyon felek. Varom a valaszat.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Koponya MRI témában

        Kedves Kérdező! Panaszai miatt saját elhatározásból ment el koponya MRI vizsgálatra. A lelet még nincs kész.Sok "apró pont" van a központi idegrendszerben Ezt a kifejezést szakképzett orvos nem használja.Ha megkapta a radiológiai véleményt, azzal keressen fel egy neurológust, aki meg is fogja vizsgálni, és ezek után választ kap a kérdéseire. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. október 11., 12:37; Megválaszolva: 2019. október 12., 06:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: