• Meleg talp érzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő! Pár napja kezdődött, a bal talpamban egyszerűen melegebbet érzek, mint a jobban (kézzel tapintva egyforma a hőmérsékletük). Időnként pár másodpercig forrónak érzem, a nap többi részében meg csak simán kicsit melegebbnek. Éjszaka nem ébredek fel miatta, és reggel, mikor felkelek nem érzem, de pár perccel utána már igen. 4 hónapja (áprilisban) volt ágyéki gerinc MR-em, 1 hónapja (júliusban) pedig koponya és nyaki gerinc MR. Eredmények: lumbálisan relative szűk gerinccsatorna. Protrusio disci L.V. Intracrabuialisan kóros eltérés nem ábrázolódott. Discus hernia agy myelon laesio nem igazolódott. (Részletesebb eredmény a csatolt képen). A gerincem nem fáj, csak a derekam néha egy kicsit. Ez gondolom lehet a kezdődő porckorongsérv miatt. Lehet ezzel is összefüggés? Ami még esetleg említésre méltó lehet, a jobb belső combtőmnél is érzek enyhe fájdalmat (ami nem függ se mozdulattól, se érintéstől, kvázi konstans), nem tudom lehet-e összefüggés. Nagyon-nagyon félek mi okozhatja, teljesen kétségbe vagyok esve. Kérdéseim, amikre szeretnék választ öntől: Kijöhetett valami azóta ami ezt okozza? Valami komolyabb? Merre forduljak? Jó irányba kérdezősködök egyáltalán? Csak novemberben jutok el a neurológiára. Ha bevállalnék újabb fizetős vizsgálatot, melyik adhatna biztos eredményt? Egy natív CT elegendő? És konkrétan melyik régióra? Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Gerinc és koponya MRI témában

        Kedves Kérdező ! Mind a 2018-ban, mind az idén készült MR vizsgálat negatív.Kóros eltérést nem mutat. Panaszai enyhe, szubjektív érzések, melyek nem vetik fel szervi betegség gyanúját. Félelmei, kétségbeesése azonban az Ön korában indokolatlan. MR vizsgálat után egy natív CT elvégzése teljesen felesleges. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. augusztus 21., 17:18; Megválaszolva: 2019. augusztus 22., 06:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: