• CT 2 magyarázata

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az L III/V korongszintben bal oldali foraminalis protrusio látható, mely a kilépő gyököt comprimálja. Az L IV/V korongsikban széles alapú bal túlsúlyú előboltosulás figyelhető meg.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a LS gerinc CT témában

        Kedves Kérdező! A leletén bal oldali ágyéki porckorongsérvet írnak le, mely kitüremkedés nyomja a III-IV csigolya közt kilépő ideggyököt.Ez bal oldalon a derékban és az alsó végtagban is akár heves fájdalmat is okozhat.Egyes esetben konzervatív terápiára is enyhülnek a panaszok,de néha műtéti megoldásra kerülhet sor. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 08., 12:06; Megválaszolva: 2019. augusztus 09., 06:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: