piracetam és pajzsmirigy hormon egyidejű szedése

Egyidejüleg szedem a fenti gyógyszereket (hatóanyagok). Autoimmun thyreoditis miatt napi 50 mikrogram hormon pótlásra szorulok (Letrox). 17 évvel ezelőtti mikro sztrók miatt évekig piracetamot szedtem. Most a neurológus tanácsára újra kezdtem. (Lucetam). Olvastam hogy ezen szerek együttes szedése problémát okozhat. Mire számíthatok? Mit tegyek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a gyógyszerek témában

Kedves Kérdező! A piracetamra feltétlenül szüksége van? Közismert, hogy ennek a gyógyszernek a stroke megelőzésében nincsen szerepe.Sokkal inkább a thrombocyta aggregáció gátlóknak, mint aspirin, vagy clopidogrel, stb. Persze kellő óvatossággal, kisebb dózisban, pl. 2x600 mg, a piracetam is szedhető. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2019. február 16., 21:20; Megválaszolva: 2019. február 20., 06:43
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Bfs?
Szédülés MRI lelet
fejfájás
fej felszínének fájdalma
Aneurysma gyanú