• Agodo apa

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivánok olyant szeretnék kérdezni van két kis ikerlányom akik koraszülötek sokat voltak korházban de hála semi bajt nem találtak levannak kicsit maradva házi orvos védönö mondta majd behozák szépen elis kezdtek mászni ülni is de elindulni egyszerüen nem akarnak hordtuk öket fejlödésneurologiára de nem mondtak bajt levannak maradva más hogy néztek öket de szépen fejlödnek majd sajna nem tudtuk öket vinni kis gond költözés miatt ma ot tartunk hogy 3 évesek most töltöték be és agodunk nagyon mert sajna nem mennek mék szépen beszélnek de nem akarnak elindulni csak támaszkodva állnak egyik lábujhegyen a másik rendesen nagy baj lehet már hogy ilyen idösek? Van miért agodni hazi orvosnál egy éve voltunk mindig azt mondják majd behozák meg ne ugy számoljuk öket mert 4 honapal elörréb születek kérdésem az lenne mekora baj lehet és hova kellene öket vinnunk ortopédiára elsönek is?

        Dr. Kerekes Éva válasza a gyermekneurológia témában

        Tisztelt Szülő! Gyermekneurológushoz kell elvinni őket. Azt látatlanban nem tudom megmondani, hogy van vagy nincs baj, de a gyógytorna csodákat tud tenni. Sikert és kiatartást kívánok.


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 13., 19:52; Megválaszolva: 2019. január 18., 08:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: