• Mr lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Mr leletemben szerepel:jobb oldalon a középső kisagy-hídkar laterális részében egy kb. 7x8mm-es elváltozás mutatható ki.2 hónapja volt 1, 5 hónapig tartó szrdülésem, hányingerem, egyensúlyproblémám, ill.fülzúgásom-halláscsökkenéssel-ami mai napig fennáll. Sclerosis multiplex gyanus vagyok több agyi ill.gerinc góc miatt.Kérdésem az lenne hogy ez is demyelinisatios góc vagy esetlek lehet acusticus neurinoma? válaszát előre is köszónöm!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Koponya MRI gócok témában

        Kedves Kérdező! A kisagy -híd szögletben demyelinizációs gócok kevésbé jellemzőek. Az egész lelet leírás hiányában egyértelműen nem mernék nyilatkozni az elváltozás természetét illetően.Ha sok hasonló góc van, az demyelinizáció betegség mellett szól. Az is, ha a leírt tünetek már két hónapja megszűntek. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2018. október 27., 17:10; Megválaszolva: 2018. október 30., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: