• EEG, MRI Kontroll eredmények.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Két éve egy Herpes Simplex vírus következtében agyvelőgyulladást kaptam. Lebénult a bal oldalam illetve a bal perifériás látásom is részben elveszett. Most két év után voltam kontroll vizsgálaton ahol az EEG-n a következőt írták. EEG: 40 uV feszültségű 10Hz ritmusos aktivitás jelentkezett, melyet szemnyitás gátol. Frontalisan alacsony feszültségű szapora beta tevékenység látható. Hyperventillációra a görbe nem változott. Ez sajnos számomra kissé érthetetlen. Válaszát előre is köszönöm UI: A korábbi tünetek már megszűntek, egyedül olyan problémám van, hogy nem olyan vagyok mint régen. Nincsenek érzéseim. De már ez is javult és az MRI alapján jelentős javuláson estem át és még jobb lesz azt mondta az orvoson csak állítólag nagyon sok idő.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a EEG témában

        Kedves Kérdező! Az EEG a szabályos agyi elektromos tevékenységet írja le. Kóros eltérés nem volt. Emiatt nem kell aggodalmaskodnia.Teljes gyógyulásához valóban idő kell. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2018. szeptember 20., 15:01; Megválaszolva: 2018. szeptember 21., 07:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: