gyógyszer-mellékhatás

Tisztelt Doktornnő! Fülzúgásra és csigolyabántalmakra, reumatikus fájdalmakra a köv.gyógyszereket irták fel. Cognit, Arlavert, Zadex, Sirdalud. Igazolt vastagbélgyulladásom van, ami, ha kiujul, akkor vérzik. Salazopyrinnel és odafigyeléssel kordában tudom tartani. Kérdésem, hogy fennt nevezett gyógyszerek egyike sem fogja kiújitani, illetve provokálni a vastagbélgyulladásos betegségemet? Megnyugtató válasz nélkül nem merem kiváltani a gyógyszereket. Az orvos, aki felirta, tud róla, hogy vastagbélgyull.-os betegségben szenvedek. Köszönöm szépen a segitséget.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza fülzúgás témában

Kedves Kérdező!

Ismert dolog, hogy a gyulladáscsökkentő hatású fájdalomcsillapítók, köztük a Zadex tabletta is okozhat gyomor-bélrendszeri irritációt, vérzést, ezért ez Önnek nem ajánlott. Mint ideggyógyász, a leírt betegségei alapján a Sirdalud szedését szintén feleslegesnek és ezáltal károsnak tartom.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2017. március 09., 13:01; Megválaszolva: 2017. március 10., 16:32
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gingko biloba javasolt-e?
Tisztelt Doktornő! Közel 3 hónapja szenvedek fülzúgástól. A fül-orr-gégész szakorvos javaslatára szedtem a Betahistin (16 mg, 3X1) tablettát 1...
Fülzúgás fülfájás
Üdvözlöm Dr nő Nekem már két éve zúg a fülem állandó jelleggel, és időnként fáj is bár nem állandó jelleggel.Ezt az okozta hogy túl sokat...
Rejtélyes szédülés - fejzúgás
Kedves Doktorúr/Doktornő! Több mint két éve szenvedek rejtélyes tünetegyüttessel együttjáró rohamoktól. 3-4 perc leforgása alatt a következő...
Fülzúgás, fejfájás oka
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! 3-4 hete kezdődtek panaszaim, először fülzúgással, ami még most is tart és folyamatos. Voltam fül-orr gégészeten...
Pulzáló fülzörej fekvő helyzetben
Kedves Doktornő (Úr)! 42 éves nő vagyok, kb. 6 hete éjszakánként pulzáló jellegű fülzörej kínoz, kizárólag fekvő helyzetben. A zörejt a...