Ajak, nyelv és arcbizsergés

Tisztelt Doktornő! 03.19-én elkezdett bizseregni a szám illetve a nyelvem hegye. 03.21-én a sarkantyúmra kaptam Kenalog injekciót, ami után a bizsergés elmúlt. Majd 03.26-án ismét elkezdett bizseregni a szám és a nyelvem hegye. Erre azóta veszek be napi 1-2 Calcimuscot vízben. De nem igazán használ. A mai napon (03.29-én) az arcomban is érzem ezt a bizsergést, zsibbadást mindkét oldalon, ami nem olyan erős, mint a fogorvosi érzéstelenítő utáni zsibbadás, de érzem. Mitől lehet ez a bizsergés, lehet komoly bajom? Milyen orvoshoz menjek és milyen vizsgálatokra? Válaszát nagyon szépen köszönöm

Dr. Kerekes Éva válasza arctzsibbadás témában

Tisztelt Érdeklődő!

valószínűleg nincs semmi baj, de ezt látatlanban nem lehet megítélni. Először a háziorvoshoz forduljon, aki a vizsgálata után eldönti, hogy kell-e valamilyen orvoshoz beutalnia. Hogy valamilyen vizsgálatok szükségesek-e, azt az Önt vizsgáló és ezért felelősséget vállaló orvos fogj eldönteni.

Megnyugtató eredményeket kívánok!

Kérdés: 2016. március 29., 15:35 ;Megválaszolva: 2016. március 30., 22:28
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Ez lehet az SM-től?
Tisztelt Doktornő! Egy hónapja diagnosztizáltak nálam SM-et. Egy hete arra keltem, hogy homályosan látok, szemnyomáést érzek. Másnapra...
Epilepsziás görcsroham volt vagy...
Pszchiés betegség?
Radialis laesio
Külső liquortér tágulat