Ajak, nyelv és arcbizsergés

Tisztelt Doktornő! 03.19-én elkezdett bizseregni a szám illetve a nyelvem hegye. 03.21-én a sarkantyúmra kaptam Kenalog injekciót, ami után a bizsergés elmúlt. Majd 03.26-án ismét elkezdett bizseregni a szám és a nyelvem hegye. Erre azóta veszek be napi 1-2 Calcimuscot vízben., De nem igazán használ. A mai napon (03.29-én) az arcomban is érzem ezt a bizsergést, zsibbadást mindkét oldalon, ami nem olyan erős, mint a fogorvosi érzéstelenítő utáni zsibbadás, de érzem. Mitől lehet ez a bizsergés, lehet komoly bajom? Milyen orvoshoz menjek és milyen vizsgálatokra? Válaszát nagyon szépen köszönöm

Dr. Kerekes Éva válasza arctzsibbadás témában

Tisztelt Érdeklődő! valószínűleg nincs semmi baj, de ezt látatlanban nem lehet megítélni. Először a háziorvoshoz forduljon, aki a vizsgálata után eldönti, hogy kell-e valamilyen orvoshoz beutalnia., Hogy valamilyen vizsgálatok szükségesek-e, azt az Önt vizsgáló és ezért felelősséget vállaló orvos fogj eldönteni. Megnyugtató eredményeket kívánok!

Megválaszolva: 2016. március 30.

Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek

Elhúzódó fejfájás
Tisztelt Doktornő! Mindig is fejfájós voltam, főleg frontok idején, azonban az utóbbi 1-2 hétben szinte minden nap küzdök fejfájással. A fájdalmat...
Koponya Mr elemzés
Jó napot tudna segíteni kielemezni az mr leletemet?:) A külsõ és bels liquorterek normális tágasságúak, a kamrarendszer érdemi aszimmetriát nem mutat, a bal...
Epilepszia esetén busz út?
Tisztelt Doktornő! Kislányomat 2022 januárjában, 11 évesen Benignus centrotemporalis epilepsziával diagnosztizálták. (Édesanyjától örökölt betegség, akit...
MR-en subcorticalis agyi állományfogyás
Jelenleg a bal kéz csuklótól ujjakig terjedő erőtlensége és tág (187/90 és 106/72) értékek között ingadozó magas vérnyomás miatt kerültem neurológiai...
SM és fogamzásgátlás
Tisztelt Doktornő 34 éves SM beteg vagyok, az MRi felvételek alapján az idegrendszer egészét érintve. Rendkívül szerencsésen több, mint 10 éve volt 3 nagyobb...
Forgó szédülés terhesseg
Kedves Doktornő! 36 eves vagyok 25 hetes várandós. kb 2 hónapja (eddig 4 alkalommal) alakult ki hirtelen fulzugas/dugulas a jobb fülemben majd elég erős forgó...