• Ilyenkor mit tehetnék? Sűrgösen orvoshoz kellene mennem... de kihez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! A problémám: a jobb arcfelemen minden lejebb áll mint a balon. A mosolyom ferde...a szám lefelé ereszkedik. Mitől lehet ez? Egy gyakorlati túrán összeszedtem 12 kullancsot. De évekkel ez előtt. Most meg már itthon is megjegyzi édesanyám.. hogy furcsa a szám...mintha megváltozott volna a jobb arcféltekem és tényleg. Mit tegyek? Kihez forduljak? Ez örökre így marad már vagy lehet vele tenni valamit? Nagyon kétségbe vagyok esve. Küldenék képet is..de nem szeretném ide feltölteni... Köszönettel: Tina

        Dr. Árki Ildikó válasza a száj aszimmetria témában

        Kedves Tina! Már feltette ezt a kérdést, küldtem is választ. Küldöm újra. Tisztelt Kérdező! Nem írta, hogy mióta észleli a tünetet. Hirtelen kialakult száj aszimmetria sürgős orvosi (neurológia, SBO) vizsgálatot tesz szükségessé. Amennyiben régóta áll fenn az elváltozás, ebben az esetben is mielőbb keresse fel háziorvosát, neurológiai (ideggyógyászati) vizsgálat ekkor is feltétlenül szükséges.Üdvözlettel


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2016. január 28., 13:34; Megválaszolva: 2016. január 29., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: