• Ilyenkor mit tehetnék? Sűrgösen orvoshoz kellene mennem...de kihez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! A problémàm: a jobb arcfelemen minden lejebb àll mint a balon. A mosolyom ferde...a szàm lefelé ereszkedik. Mitől lehet ez? Egy gyakorlati túràn összeszedtem 12 kullancsot. De évekkel ez előtt. Most meg màr itthon is megjegyzi édesanyàm.. hogy furcsa a szàm...mintha megvàltozott volna a jobb arcféltekem és tényleg. Mit tegyek? Kihez forduljak? Ez örökre így marad màr vagy lehet vele tenni valamit? Nagyon kétségbe vagyok esve. Küldenék képet is..de nem szeretném ide feltölteni... Köszönettel: Tina

        Dr. Árki Ildikó válasza a száj aszimmetria témában

        Kedves Tina! Már feltette ezt a kérdést, küldtem is választ. Küldöm újra. Tisztelt Kérdező! Nem írta, hogy mióta észleli a tünetet. Hirtelen kialakult száj aszimmetria sürgős orvosi (neurológia, SBO) vizsgálatot tesz szükségessé.Amennyiben régóta áll fenn az elváltozás, ebben az esetben is mielőbb keresse fel háziorvosát, neurológiai (ideggyógyászati) vizsgálat ekkor is feltétlenül szükséges.Üdvözlettel


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. január 28., 13:34; Megválaszolva: 2016. január 29., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés