Kézzsibbadás, idegfájdalom

Üdvözlöm! lapockám irányából kiinduló éles fájdalmam van és a bal kezem zsibbad.néha szivem szúr, légszomj.mindez egy éve kezdődött.minden kivizsgálás eredménye negatív.kardiológia, szívultrahang, neurológia, vér, nyaki röntgen, pajzsmirigy.vérnyomásom alacsony.streszben volt részem bőven.jelenleg magne b6-ot szedek, 4.napja.lehet, hogy nem ettől, de a szivem kevésbé szúr, légszomj sincs.de a kézzsibbadás és a nyilaló fájdalom minden este.nehezen alszom el.pszihologushoz járok, ami nagyon jó, de a fent említett tünetek nem múlnak.milyen vizsgálatokat javasol, hogy megtudjam mi bajom lehet.köszönöm a segítségét.

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza zsibbadás témában

Kedves Kérdező! Panaszai ha nem is szokványosan, de mégis pánik zavarra utalnak, de egyéb pszichiátriai rendellenesség is kizárandó. A fájdalom hátterében lehet mozgásszervi probléma, görcsös gerinc melletti izomzat, melyet szintén a stresszesség vált ki. Gyógyszeres kezelését javasolom, ez ügyben forduljon pszichiáterhez. Úgy tűnik, bár jó pszichológusa van, ez a kezelés mégsem elég hatásos ahhoz, hogy panaszai teljesen megszűnjenek. Minden jót kívánok. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2016. január 21.

Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek

Féloldali zsiborgás
Tisztelt Dr. Nő! Olyan kérdéssel fordulok önhöz, terhességem alatt jelentkezett elősször a bal arconban ilyen enyhe zsiborgó érzés mintha mászkálnának valamik...
Karzsibbadás
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 2 hónapja tartó éjszakai/hajnali kétoldali karzsibbadás kapcsán írtam Önnek korábban is. Most ismét szeretnék tanácsot kérni. Elég...
Sclerosis Multiplex?
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 3 hónapja jelentkezett bizonyos időközönként egyoldali (bal) fülcsengés, pontosabban egy nagyon halk folyamatos sípolás, ami aztán...
Visszatérő Kézfej zsibbadás
Kedves Doktor Úr! Korábban már fennállt ez a problémám, de egy időre kezelés nélkül megoldódott, most azonban ismét visszatért. Hirtelen, egyik percről a...
Libabőr a combon
Három hete egy adott ponton elkezd libabőrözni a jobb combom külső fele, egy olyan kb. tenyérnyi területen. Nem zsibbad a combom, nem gyengül el, olyan,...
Zsibbadás és szédülés
Kedves Doktor Úr! Olyan problémával fordulnék ön felé, hogy körülbelül egy hete, elzsibbadt a bal kisujjam, majd tovább az ujjaim, aztán a jobb kezemen...