Kézzsibbadás, idegfájdalom

Üdvözlöm! lapockám irányából kiinduló éles fájdalmam van és a bal kezem zsibbad.néha szivem szúr, légszomj.mindez egy éve kezdődött.minden kivizsgálás eredménye negatív.kardiológia, szívultrahang, neurológia, vér, nyaki röntgen, pajzsmirigy.vérnyomásom alacsony.streszben volt részem bőven.jelenleg magne b6-ot szedek, 4.napja.lehet, hogy nem ettől de a szivem kevésbé szúr, légszomj sincs.de a kézzsibbadás és a nyilaló fájdalom minden este.nehezen alszom el.pszihologushoz járok, ami nagyon jó, de a fent említett tünetek nem múlnak.milyen vizsgálatokat javasol, hogy megtudjam mi bajom lehet.köszönöm a segítségét.

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza zsibbadás témában

Kedves Kérdező!

Panaszai ha nem is szokványosan, de mégis pánik zavarra utalnak, de egyéb pszichiátriai rendellenesség is kizárandó. A fájdalom hátterében lehet mozgásszervi probléma, görcsös gerinc melletti izomzat, melyet szintén a stresszesség vált ki.Gyógyszeres kezelését javasolom, ez ügyben forduljon pszichiáterhez.

Úgy tűnik, bár jó pszichológusa van, ez a kezelés mégsem elég hatásos ahhoz, hogy panaszai teljesen megszűnjenek.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. január 18., 21:26 ;Megválaszolva: 2016. január 21., 11:27
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Karzsibbadás
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 2 hónapja tartó éjszakai/hajnali kétoldali karzsibbadás kapcsán írtam Önnek korábban is. Most ismét szeretnék tanácsot...
Sclerosis Multiplex?
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 3 hónapja jelentkezett bizonyos időközönként egyoldali (bal) fülcsengés, pontosabban egy nagyon halk folyamatos sípolás...
Visszatérő Kézfej zsibbadás
Zsibbadás és szédülés
Zsibbadás, érzéketlenség