Fényérzékenység, fejfájás lehetséges okai

AZ alábbi ügyben kérném a segítségét. Neon fénytől, tv től és számítógéptöl perceken belül megfájdul a fejem, szédülök és hányingerem van.Sötét szobában való lefekvést követően múlik csak el. Minusz feles szemüvgem van.Szemészeten nem találtak semmit.Szemem nem romlott. Tudna valamit javasolni milyen irányban induljak el kivizsgáltatni vagy mitöl lehet? Köszönöm előre is.

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza villogó fény okozta rosszullét témában

Kedves Kérdező!

A vibráló neonfény, vagy képernyő epilepsziás működészavart provokálhat.EEG, azaz elektroencephalographiás vizsgálat szükséges, ahová neurológus szakorvos tudja beutalni, majd a leletet értékelni. A kivizsgálás során koponya MRI vizsgálatra is sor kerülhet.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. január 12., 08:25; Megválaszolva: 2016. január 13., 06:16
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mri lelet (Dva gyanú )
MR vizsgálat eredménye
Látás problémák
Csecsemő septum pellucidum hiánya
SM beteg lennék?
Üdv, Szorongásos tüneteim vannak több mint 10 éve. Pánikrohamok, amiket leküzdöttem, de az általános szorongas visszater. Sajnos hipochonder is...