gerinc mütét utáni ideg száll sérülés

tisztelt dr.- 5-ször műtőtett gerinc sérvek az 5-ik műtétnél betétek csavarokat meg egy leopárd mintás gyűrűt mert már nem volt porc korong már 1 éve több mint egy éve de a fájdalmak nem szűnnek zsibbad, szúrjál, erős fájdalmaim vannak.Győrben már az osztályvezető az mondta, hogy nem tud mit csinálni mert, hogy állítólag a gerinc ben vagy körülötte a sok műtét után sérültek az idegek.Ugy érzem magam mint egy béna semmit nem tudok csinálni ha ülök fáj ha fekszem fáj háztartási munkát egyáltalán nem tudom csinálni még a mozgás is nagy fájdalmakkal jár és itt már le mondta rólam az orvosok.Kérem segítsen előre is köszönöm: MÓNI

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza gerincműtét utáni fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Gerincműtétet követően nem ritka, hogy krónikus fájdalom szindróma alakul ki. Az Ön esetében is, mint látom, rengeteg a fájdalomcsillapító hatású gyógyszer, az eredmény pedig semmi. Jó lenne ezeket az erős hatású szereket fokozatosan abbahagyni, és egyéb krónikus fájdalomban eredményes szerekkel próbálkozni.Ilyenek például az antidepresszánsok, néhány epilepsziában használatos gyógyszer, stb. Keressen fel neurológust, aki foglalkozik ilyen betegekkel. A gyógyszerek mellett a mozgásszervi rehabilitáció, sok speciális gyógytorna, fürdő, stb. segíthet.Fontos még a pozitív gondolkodás.Fogadja el a betegségét, higgyen abban, hogy mozgássérülten is élhet jó minőségű életet.Ha az orvosok lemondtak magáról, itt az ideje, hogy maga vegye kézbe a gyógyulás irányítását.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. december 27., 22:25; Megválaszolva: 2015. december 29., 10:20
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Krónikus fejfájás, szédülés...
Tisztelt Doktor úr! Körülbelül egy éve tartó krónikus fejfájással küzdök, a fejem hátsó részén a tarkóm felett egy pontban lévő fájdalom...
Kezdődő SM betegség jelei?
A 19 éves fiamnál csináltak MR vizsgálatot családon belüli stroke (apa esetében) és agyi aneorizma (testvér) halmozódás miatt. Erdmény:...
SM terápiával kapcsolatos kérdés
Parkinson kór
Beszédzavar, MRA
Tisztelt Doktor Úr! Egy emésztőrendszeri gyulladás miatt hidegrázás, pulzusemelkedés, ingadozó vérnyomás alakult ki nagy kiugrásokkal, ami egymás...