szem tikkelés

Üdvözlöm! Azzal a panasszal fordulok a neurologus doktor úr/nőhöz, hogy kb 2- hónapja nagyon tikkel a jobb szemem hunyorgok és húzogatom a homlokomat a stressz és a feszültség miatt, és nem csökken hanem folytonos egész nap van! Szedek 2x magnosolv-ot de egy ideig jó csak, aztán próbáltam a frontin 0, 25-öst de attól csak álmos voltam! Mit tehetnék hogy meg szűnjön? Nagyon zavar köszönöm előre is a válaszát.Horváthné (33- éves vagyok)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza arcrángás témában

Tisztelt Érdeklődő!

Annak ellenére, hogy Ön a panaszt stresszel magyarázza, feltétlenül menjen el neurológushz, mert a panasz mögött ki kell zárni szervi agyi betegséget. Ezt követően a neurológus is felírhat kezelést, vagy pszichiatrehez irányítja.

gyógyulást kívánok!

Kérdés: 2015. november 24., 10:39; Megválaszolva: 2015. november 25., 23:05
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Krónikus fejfájás, szédülés...
Tisztelt Doktor úr! Körülbelül egy éve tartó krónikus fejfájással küzdök, a fejem hátsó részén a tarkóm felett egy pontban lévő fájdalom...
Kezdődő SM betegség jelei?
A 19 éves fiamnál csináltak MR vizsgálatot családon belüli stroke (apa esetében) és agyi aneorizma (testvér) halmozódás miatt. Erdmény:...
Izomrángások
Tisztelt szakértő! Több hónapja érzem, de legutóbb mintha erősödne egy kicsit a gyakorisága annak, hogy időnként (napi 5-10 alkalom) valamely izmom...
SM terápiával kapcsolatos kérdés
Parkinson kór