merevedési zavar

Kedves doktornő, 44 éves férfi vagyok és nekem is gondok vannak az erekcióval, de már egész kisgyermek korom óta. Nemrég voltam MRI vizsgálaton (az urológiáról küldtek a neurológiára és ők utaltak be) - mivel folyon valami fájdalom sugárzott a bal herémbe és ott megállapították a következőt: "A csigolyatestek magassága és szerkezet szabályos, az interverbrális discusok magassága csökkent és az L III, IV és V porc víztartalma is csökkent. Ezek a porcok körkörösen portrudálnak és az L III porcon anulus szadadás figyelhető meg. A kisizületekben kp. foku arthorosis jelei láthatók." Az lenne a kérdésem, hogy mervedési zavaromat, mely pontosan úgy néz ki, hogy az elején teljesen jó merevedésem van, majd alábbhagy... és az ejakulációnál is teljesen jó a mervedés... Szóval ezt okozhatja-e ez az MRI eredmény Esetleg szervi vagy lelki oka lehet? Előre is köszönöm a válaszát. Tisztelettel, Kovács Tamás

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza porckorong rendellenesség témában

Kedves Kérdező!

Az ágyéki csigolyákon elváltozás nincs. A porckorongok gyengék, lelapultak, ez okozhat lágyékba, herébe sugárzó fájdalmat, ha nyomja az ideggyököt.

A merevedési zavar, amit leír, valójában nem tekinthető annak, hiszen képes erre, csak Ön, vagy esetleg a partnere úgy gondolja, ez nem kielégítő. Mindenesetre szervi oka nincsen, az MRI-n látott elváltozások mozgásszervi panaszokat okozhatnak, de merevedési zavart nem.Hacsak nem az intim együttlét során fellépő fájdalom okozza az átmeneti gyengébb működést.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. augusztus 11., 19:35; Megválaszolva: 2015. augusztus 12., 06:55
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Nolicin mellékhatása
Fülcsengés
Agydaganat ?
Agyi MRI eredmény illetve fülzúgás
Lábfájdalom,alvászavar.