Szédülés - mi lehet a bajom?

már egyéve szédülök magas a pulzusom, evés után szédülök frontjön szédülök, szedem a gyogyszereket de akkoris enyhén szédülök mi lehet a bajom? lefekvéskor mikor merülök bele az álomba öszerándulok nem kapok levegöt pármásodpercre, kérem segitsen

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

Kérdésével kapcsolatban jelezte, hogy említésre érdemes betegsége nincsen, feltételezem, hogy átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A szédülés, amiről panaszkodik, NEM úgynevezett szisztémás szédülés, mely az egyensúlytartást biztosító idegpályák sérülésének következménye. Az forgó jellegű, valódi egyensúlytartási problémát, hányingert, elesést, és egyéb kellemetlen kísérőtüneteket okoz. Amit panaszként leír, az inkább rossz közérzetre utal, gyakorlatilag állandóan fennáll. Ez akkor fordul elő, ha az egyén idegrendszere túlterhelt, feszült, nem képes kikapcsolódni.Ebben az esetben elsősorban a fennálló feszültségek csökkentése által lehetne elérni eredményt.Sajnos, az életkörülményeit nem ismerem, így konkrét javaslatot nem tudok adni. Önmagában a gyógyszerek, amiket orvosa rendelt, nem elégségesek. (A front érzékenység még sikeres probléma megoldás esetén is megmaradhat, ez nem betegség.)

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. augusztus 06., 18:00; Megválaszolva: 2015. augusztus 11., 06:42
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
A koponya MR vizsgálata
Nolicin mellékhatása
Mri lelet kiértékelése
Látásvesztés, ájulás határáig.