napi rosszullét, motiválatlanság

Tisztelt Doktornő! Pár hete napi szinten rosszulléttel küzdök. Szédülés, de nem az a nem tudok megállni a lábamon típusú, homályos látás, mintha állandó szürkületben lennék. Sokszor elmerengek, nem ragad meg a fejemben semmi, ellenőrzöm magam pl. Bezártam-e az ajtót, ezt megteszem legalább háromszor. A jobb combom zsibbad, és fáj. Nem megyek emberek közé, a kirándulásokon is inkább magam vagyok. Depressziósnak nem érzem magam, nincs okom rá. Párom nincs, munkahelyem rendben. A neurológus elküldött mri vizsgálatra, ami lényegében negativ lett, annyit irtak hogy az agykamrák jelentősen aszimetrikusak. Igy minden nap kínszenvedés. Nem merek vezetni, az utcán sokszor úgy érzem elájulok. Pszichiáternél korábban jártam de a felírt gyógyszereknek ugyanezek voltak a mellékhatásai, már másfél éve nem szedek semmit. De ismétlem, nincsenek problémáim ami miatt pszichés dologra gondolok. De akkor mi állhat a folyamatos rosszullétek mögött? Ön mire gondol? Segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza pszihés eredetű szédülés témában

Kedves Kérdező!

Levele alapján alapos a gyanúm, hogy valóban pszichiátriai ok rejtőzik a súlyos panaszok mögött.Eredménytelen gyógyszeres kezelés esetén, ha a lelki eredetű betegség hátterében nem ismerhető fel a konfliktus, javasolható úgynevezett feltáró pszichoterápiás kezelés.Ennek során a beteg felismeri önmagát és betegségét, megtanulja elfogadni és együtt élni vele. Megjegyzem azonban, hogy számtalan pszichiátriai betegség van, aminek kiváltó oka nem ismert, mégis létezik.

Mindannak, amit leírt, az aszimetrikus agykamrákhoz semmi köze nincsen.

Minden jót kívánok. üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. március 30., 10:32; Megválaszolva: 2015. március 31., 17:13
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás
Mi a teendő?