Nyomás a fejben agyrázkódás miatt

Tisztelt Doktornő! Olyan panasszal fordulok önhöz, hogy januárban volt egy agyrázkódásom, mellyel kórházban is voltam. Csináltak koponya röntgent ami semmilyen elváltozást nem mutatott, ott glicerines oldatot kaptam. Kb. 2 héttel ezelőtt kezdődött olyan tünet, hogy nyomás illetve zsibbadás érzés van a fejemben, valamint fűlzúgás, ha szedek rá glicerines oldatot akkor enyhül a tünet, voltam házi orvosnál is ahol vérnyomást mértek, ami teljsen tökéletes volt, yhétfőn megyek fejfájás ambulanciára, de ezek a tünetek egyre zavarróbbak, ön szerint mi okozhatja ezeket a tüneteket? Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza agyrázkódást követő panaszok témában

Kedves Kérdező!

Agyrázkódás után az esetek egy kisebb hányadában később is fellépnek fejfájások, melyeknek konkrét szervi háttere nem igazolható.Fejsérülést követően kialakult panaszok esetén elsősorban a traumás szövődményeket kell kizárni, ehhez esetleg koponya CT, vagy MRI vizsgálat szükséges. A fejfájás ambulancián el fog dőlni, szükségesek e ezek a vizsgálatok, és a jelenlegi panaszai a januárban történtekkel összefüggésben állnak, avagy nem. (Glycerin oldat használatát nem javasolom.)

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. március 25., 18:12; Megválaszolva: 2015. március 27., 07:41
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás
Mi a teendő?