Fülcsengés fülkürthurut miatt, nem múlik

Tisztelt Doktornő! Több mint egy hete cseng a fülem, először a bal, de időközben a jobb fülemben is hallom olykor. Előzőleg náthás voltam, felkerestem a fül-orr-gégészetet, ahol fülkürthurutot állapítottak meg, azonban nem érzek javulást, a fülem erősebben cseng.Voltam röntgenen, ami nem mutatott semmilyen elváltozást. Most antibiotikumot kaptam a panaszaimra. Azonban szédülök is, fáj a fejem.Szeretnék érdeklődni, hogy ezekkel a tünetekkel érdemes-e felkeresnem egy neorológust, esetleg otoneorológust? Van valami megoldás a problémámra? Ezek alapján Ön mire gondol? Tisztelettel: Bernadett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza fülzúgás témában

Kedves Bernadett!

Két előző, azonos témájú kérdésére fül-orr-gégész kollégám már részletesen válaszolt. Amennyiben fül-orr-gégészeti vizsgálat nem oldotta meg a problémát, illetve a fülcsengésen kívül egyéb panasz is van (szédülés, fejfájás) neurológiai vizsgálat javasolható. Otoneurológiai vizsgálat szükségességét általában fül-orr-gégész (vagy neurológus) állapítja meg. Jobbulást kívánok!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. március 14., 09:36; Megválaszolva: 2015. március 15., 10:59
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mi lesz, ha lejár az egy év?
Mi lesz, ha lejár az egy év?
Mri tovabbi kerdes segitseg ....
Agy mri angio nativ es kontrasztos...
Koponya MR és MRA vizsgálat...