Kihez forduljak?

Tisztelt Doktornő! Tegnap előtt este 21 éves fiam nézte a focimeccset, és sokáig mutatták egy focistának a vérző lábát. Ezután ő a székben rosszul lett (megpróbálom pontosan leírni): előre nyújtotta a karjait, akaratlan mormogó hangot adott ki, a fejét balra hajtotta, fennakadtak a szemei, azután már előre nézett, és a karjait felfelé tartotta görcsösen, majd elvörösödött a feje, a végén a lábai enyhén rángatóztak, majd elsápadt és kiverte a víz. Aztán lassan elmúlt, olyan 10-15 mp-ig tarthatott körülbelül. Utána egy kicsit lefeküdt, és mintha mi sem történt volna leült a számítógépéhez. Férjemmel szeretnénk mindenféle vizsgálatra vinni, de ő azt mondja, hogy nincs semmi baja, csak a vértől lett rosszul. (Egyébként egészséges, nem szed semmilyen gyógyszert.) Ebben szeretném a segítségét kérni. Válaszát előre is köszönöm: S.H. Éva.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza a eszméletvesztés témában

Tisztelt Érdelődő! Valóban előfordulhat ájulás a vlr látványától, bár a leirás alapján nem tipikus ájulás zajlott le. Ha a fiatalember panaszmentes, talán tényleg nem kell eröltetni, de valóban megnyugtató lenne előszőr egy belgyógyászati, majd neurolóiai vizsgálata. Teljes panaszmentességet kivánok!

Kérdés: 2015. január 13., 14:08; Megválaszolva: 2015. január 13., 23:07
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Bfs?
Szédülés MRI lelet
fejfájás
fej felszínének fájdalma
Aneurysma gyanú