• oxigénhiány csecsemőkorban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Holgyem/Uram! Kislanyom 1naposan visszanyelte a legzocsoveben maradt folyadekot es ennek kovetkezteben elkekult.pontosan nem tudom meddig tartott az oxigenhianyos allapot. Ezt kovetoen megallapitottak, hogy a mehben valo pozicioja miatt balra tartotta a fejet igy fozikoterapeutahoz jarattak minket es a nyakferdesege elmult par honapos korara. Most 6 eves mult es tanulasi es viselkedesbeli nehezsegekkel kuzdunk. Az iskolaban nem allapitottak meg sem disleksziat sem visszamaradottsagot de en tudom hogy nem fejlodik rendesen. Lehetseges e ez az oxigenhianyos allapot miatt es keso e mar cselekedni, illetve kihez fordulhatnek? Valaszukat elore is koszonom.

        Dr. Kerekes Éva válasza a viselkedészavar témában

        tisztelt Érdeklődő! Nem hiszem, az ilyen félrenyelés gyakori, nem okoz maradandó károsodást. Meg lehetne próbálni gyógypedagógiai vizsgálatot kérni. Mondja el őszintén a tanárainak, hogy mire gondol-lehet, hogy ők nem látják a problémát ilyen aggaszónak, és tudnak segiteni. Talán arra érdemes vigyázni, hogy gyermeke iskolás évei ne a küzdelemről szóljanak- fogadják el, hogy ő olyan, amilyen- Persze segitsenek abban- amiben segitséget kér


        Kérdés: 2014. szeptember 29., 17:28; Megválaszolva: 2014. október 01., 22:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: