Nyaki gerincsérv

Tisztelt DR.! A fajdalmaim 2 honapal ezzelot kezdodtek, egyhet munka kezdes utan eleinte arra gondoltam hogy meg erolttetet munka okoza isszonyu also felso kar fajdalmaim amit alkalmi ujj zsibadas kiserte, varva 10 napot lehet izzom laz meg eroltetes hatasa mind ez, de nem mulo sot erosodo fajdalom hatasara orvoshoz kellet forduljak, orvos izom lazitott es fajdalom gyogyszert irt ki ami kb 3 hetig enyhitet igy tovabb tudtam dolgozni, de 3 heten rosszabodot alapotom mind gyogyszer szedes mellet meg erosebb fajdalmak es teljes egyoldalu nyaki kar zsibadas jellent meg, olyan gocsos jelegu hasito also felso kar es nyaki fajdalom amit mar nem lehet el viselni hol itt nyilal hol ott, el mentem ujra orvoshoz adjon nekem erosseb gyogyszert ez amit ki irt nem hat mar es dolgozni szeretnek tovabbra, doki kozolte hogy 1 het kenyszer pihi es mas gyogyszer segiteni fog, igy ithon maradtam, semmi munka, de ez az ujj gyogyszer es minden fele vitamin se segit, minden mozdulat faj, zsibadas neha neha erosodik, es egy hete isszonyuan rosszul vagyok emelygek, szedulok, hanyinger......, pici ithoni hazi munka annyira ki merit ugy elfaradok mintha 90 eves lennek, mozdulni se tudok nem erzem a labaim stabilnak meg nehezednek...., hol eros kari, nyaki fajdalom, hol emelyges, hol hanyinger, hol szedulos, jatszik bennem, vagy teljes veg kimerules. AZ 2 honapban mestruaciom se normal ahogy szokott 5 napos lenni, mult havi 2 napig volt keves.... most meg 1 napig 3 szor veres pecsetelessel, egyszeruen nem tudom mi a bajom.Elore is koszonom a miielobbi valaszukat, tisztelettel marianna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza a zsibbadás, fájdalom témában

Kedves Kérdező! A nyaki és karfájdalmak miatt reumatológiai kivizsgáűlásra van szüksége, a nyaki gerinc röntgen és esetleg MR vizsgálatára, hogy kiderüljön, nincs-e egy porckorong sérve. A menstruáció változása miatt nőgyógyászhoz kellene fordulnia, esetleg egy terhességi tesztet is érdemes csinálnia, ha teljességgel nem kizárt a teherbe esés lehetősége. Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. június 03., 10:36; Megválaszolva: 2014. június 04., 19:17
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése