hirtelen növés mellékhatása

körülbelül 12 éves koromban 3 hónap alatt nagyjából 10 centit nőttem, de már előtte is magasabb voltam az átlagnál.azóta viszont az izmaim nem megfelelőn működnek leginkább a lábaim.akár hányszor pozíciót váltok ( pl: ülőből állóhelyzetbe, vagy lépcsőn mennék fel stb. ) egyszerűen megmerevednek a lábaim, és nem tudom mozgatni.ez előfordult régebben a kezembe (csukló, könyök, ujjak) ma már inkább a térdeim.mindig kell várnom van hogy perceket is hogy tovább tudjak mozogni.Ez rengeteg kellemetlenséggel, többször fájdalommal is jár.Házi orvosnak meséltem a problémámról, de csak annyit mondott hogy az izmaim nem tudták tartani a tempót a növekedésemmel szemben, de megoldást nem kaptam.évekig tornáztam, nyújtottam minden nap, de eredménytelenül. Minden nap szembesülnöm kell ennek a hátrányaival.akár a buszra szeretnék felszállni, akár csak az ágyból akarok kikelni.nem tudok hirtelen nekiállni futni, és ha esetleg megbotlok, nem tudom gyorsan kirakni a lábam, hogy elkerüljem az esést.Nemrég a mellkasomba is görcsszerű fájdalmat kezdtem érezni minden tüsszentéskor.az orvosom szerint, ez szintén ennek a problémának köszönhető.Eddig még segítséget, megoldást nem kaptam.Kérem, ha van bármi jellegű ötletük, vagy tanácsuk mit tehetnék, vagy kihez fordulhatnék, írják meg nekem, és segítsenek megkönnyíteni ezzel az életemet.Előre is köszönöm: Vivien

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza a mozgászavar témában

Kedves Kérdező! Nem hiszem, hogy panaszait a hirtelen növés okozza. Keressen fel neurológus szakorvost, fizikális vizsgálat és esetleges egyéb műszeres vizsgálat miatt. Elképzelhető, hogy valamilyen ritka izombetegsége van. Vizsgálat nélkül azonban minden csak találgatás.

Kérdés: 2014. április 05., 01:42; Megválaszolva: 2014. április 11., 18:09
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése
Folyamatos Szédülés