periferias neuropatia butyok ego szuro zsibbogas a labfejen

4 eve ejszakaim elviselhetetlenek, ego szuro zsibbogas a labfejemen erre ebredek minden ejszaka fel tobb izben! ezt kovetis hideg zuhany, jarkalas ami enyhiti.Tobb izben is vizsgalatokat igenyeltem, semmi enyhito orvoslast nem tudott meg senki mondani.Nappal is visszater ellenben elviselhetobb. Az ortoped a butyok mutetjet ajanlotta, az akupunkturas meregtelenitest vegzett. Az mutetet ajanlva nem vetettem magam mutoasztalra. A csontkovacs masszirozta. a gerincoszlopom also reszen csontkinovest allapittt meg.Ez a zsibbogo szuro erzes nem szunik meg. sajnos elviselhetetlenek az ejszakak, ugyanis tobb izben is folebreszt ez a zsibbogo ego erzes.

Dr. Kalóczkai Andrea válasza perifériás neuropathia témában

Kedves Kérdező!

Panaszai mögött két betegség lehetséges nagy valószinűséggel. Mindkét problémát neurológus szakorvossal lehet kivizsgáltatni és a kezelést is kiiratni. Lehet, hogy neuropathiája van, ennek oka leggyakrabban cukorbetegség, de sokszor nem találunk kiváltó okot csak a tünetet. Ezt EMG/ENG vizsgálattal lehet bizonyitani. A másik lehetséges ok a nyugtalan láb szindróma, melynek gyógyszeres kezelése a pramipexol nevű hatóanyag segithet.

Keressen fel neurológus szakorvost.

Kérdés: 2012. december 05., 21:32; Megválaszolva: 2012. december 11., 14:04
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Érdemes mielőbb orvoshoz fordulnom...
Már korábban is előfordult lábzsibbadás, bizsergő ill. hideg érzés a lábfejekben, mostanra alig tudok járni. A talpam és a lábaim rettenetesen...
Mik Fej fájdalom lehetséges...
Mr lelet véleményezése
Mri lelet (Dva gyanú )
MR vizsgálat eredménye