Mi lehet a baj? Fáradtság, rosszullét, az egyensúlyom s a régi

Tisztelt Hölgyem/ Uram! Mi lehet nálam a baj? Elég rosszul érzem magam pár honapja, állandoan fáradt vagyok, aludni nem igazán tudok pihentetően, Szinte fáj mindenem ugy érzem, mintha a csontjaim fájnának. Sokszor szédülök és azt veszem észre egyensúlyzavaraim vannak volt már rá példa ha nem tudtam megkapaszkodni vagy leülni, elestem egy párszor. Ez az állapot mintha napról napra rosszabb lenne. Állandó fülfájásom van ezáltal már a fejem is fáj. Orvosnál voltam vele de azt mondta nem lát semmit tiszta haló járat ha fáj szedjek fájdalom csillapitót. A rosszulléteimre pedig azt mondta menjek el privát jobban járok, meg hogy szedjek altatot vagy nyugtatot és tudok aludni. Ez nemlehet megoldás. Adjon tanácsot hova menjek mit csináljak.... Köszönöm előre is a válaszát.

Dr. Kalóczkai Andrea válasza egyensúly -és alvászavar témában

Kedves Kérdező!

Panaszai alapján forduljon neurológus szakorvoshoz. Háziorvosától kérhet beutalót, valamint laboratoriumi vizsgálatot, lehet, hogy már ott is van olyan eltérés, ami alapján el lehet indulni a baj okának kideritése felé.

Kérdés: 2012. november 18., 18:40; Megválaszolva: 2012. november 21., 15:09
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mri lelet (Dva gyanú )
MR vizsgálat eredménye
Látás problémák
Csecsemő septum pellucidum hiánya
SM beteg lennék?
Üdv, Szorongásos tüneteim vannak több mint 10 éve. Pánikrohamok, amiket leküzdöttem, de az általános szorongas visszater. Sajnos hipochonder is...