Kóválygás, bizonytalan járás, gyengeség stb...

Tisztelt DoktorÚr (Nő! Kb. 6 hónapja kezdődött nálam egy olyan betegség ami kóválygás, bizonytalan járás, gyengeség, rossz közérzet, kedvtelenség, néha remegés, viszont nem minden napos van mikor 2-3 napig nagyon jól érzem magam de van mikor napokig kész vagyok.Voltam Neurológusnál és különböző vizsgálatokon estem át (szemészet, fül-orr-gége, gerincröntgen) a vizsgálati eredmények negatívok voltak, semmilyen kóros eltérés nincs. A hat hónap alatt kb.2 hónapra teljesen abba maradtak a tünetek és újra egészségesnek éreztem magam, de 2 hete megint elkezdődtek ezek a rosszullétek.Időközben szedtem pezsgőtablettákat (magnéziun, c-vitamin, vas kapszula) elképzelhető hogy ennek a hatására "meggyógyultam? "mikor már nem szedtem ezeket a tablettákat 2 hónapig, ismét előjött a rosszullét.Elképzelhető-e hogy vitaminhiány és rendszertelen étkezés miatt jönnek ezek a rosszullétek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza szédülés témában

Tisztelt Érdeklődő!

Igen, lehetséges, és érdemes újra elkezdeni szedni a gyógyszereket. Ez nem betegség, hanem hiánytünet lehet, a neurológus véleménye szerint.

Kérdés: 2012. szeptember 28., 23:16; Megválaszolva: 2012. október 01., 15:24
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
A koponya MR vizsgálata
Nolicin mellékhatása
Mri lelet kiértékelése
Látásvesztés, ájulás határáig.