Cluster fejfájás: szörnyű fájdalmat okoz

25 eves ferfi vok.2011ben ket honapig tarto mindennap erosen szuro hanyassal jaro fejfajasom volt.a fenyt nem birtam egyaltalan.Cluster szeru fejfajast allapitottak meg.Kaptam lidocain spret es sumatriptan 100mgot de sajnos nem segitett.2011.nov.6-a ota most megint elkapott ez a cluster fejfajas es mindennap 1 oran at tart.most 3.300mg gordius szedese javasolt.de meg idaig nem hatott.Tehat nagyon szepen megkerem aki ezt olvassa ha tud vagy ha van ilyen orvos aki egtudna vizsgalni vagy tudna fogadni nagyon szivesen elmennek hozza mert mar nem birom elviselni ezt a szornyu fajdalmat.elore is koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza cluster fejfájás témában

Kedves Kérdező!

A cluster fejfájás kezelése nagyon nehéz. Általában indometacinum tartalmú szer szokott használni. Kérdés, hogy valóban cluster-e, jár-e hozzá könnyezés, szem bepirosodás, orrfolyás? Ha nem akkor inkább neuralgiáról lehet szó, vagy egyéb fejfájás tipusról. Ez utóbbi esetben szóba jönnek még a pregabalin therápia, és sok egyéb.

Az interneten sok orvost talál, aki neurológus, és foglalkozik fejfájással, itt nem ajánlhatok.

De talán a szakrendelőben lévő neurológus is segithet.

Kérdés: 2012. szeptember 24., 10:35; Megválaszolva: 2012. szeptember 25., 18:32
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Milyen vizsgalat?
Tisztelt Doktor Ur! Jersey szigeten elek.9 honapja szenvedek nyaki fajdalomtol ami migrent is general, illetve cluster fejfajas szimtomakat (eldugult orr...
Cluster fejfájás és műtéti...
Köszönjük válaszát. A Melatonin tablettát mennyi ideig lehet szedni hosszabb távon? Mikor fejti ki hatását? Erre milyen műtéti beavatkozás van...
Agyi MRI eredmény illetve fülzúgás
Lábfájdalom,alvászavar.
MR lelet értelmezése
Philips Achieva 1,5 T. CD- nem készült. Koponya MR és MRA vizsgálat: Axialis T2, FLAIR és DWI, ADC , coronalis FLAIR, sagittalis T1 súlyozott...