• Epilepszia lelet értelmezése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Kaptunk egy leletet de nem értem kérem segítségét. 10-12 cps 20-50 uV-os alphákat, rostális túlsúllyal keverten 14-17 cpbétákat tartalmazó háttér. Szemnyitás gától. Aktivatio novumot nem ad. Ezt nem értem. Válaszát megköszönve.Tisztelettel: Nagy Jutka

        Dr. Kerekes Éva válasza a epilepszia témában

        Tisztelt Érdeklődő! Ez az EEG lelet az Önt gondozó epileptológusnak szól, Ő biztosan udja interpretálni, hiszen ez egy mozaik az Ön gondozásában, önmagában semmit nem jelent. A leírás alapján az agy háttértevékenyésége normális, és epilepsziás működészavar ebben a felvételben nem volt látható (negativ lelet). Dr. Kerekes Éva epilepsziában jártas neurológus


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2012. március 27., 17:42; Megválaszolva: 2012. március 29., 22:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: