• Agytályog

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azt szeretném megtudni hogy agytályog után miután felszivodott az 6-7 honap volt, milyen esélyei vannak hogy jobban mozogjon a kezem és a lábam ugyanis a jobb oldalam benult le.igaz az hogy az agy másik oldala átveheti a mozgást? vagy van vás lehetöség arra hogy esetleg ez jobb legyen és mennyi ideg javulhat ez még csak addig amig a tályog ott volt?

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a agytályog témában

        Kedves Kérdező! A javulás folyamatos, de hónapokat vehet igénybe. A várható javulás mértéke az agyállomány károsodásától függ. Az Ön korában az agy már nem annyira képlékeny, hogy az egyik félteke át tudja venni a másik féltekei kiesett funkcióját teljes egészében. A legfontosabb a folyamatos és intenzív gyógytorna, ezzel tudja a javulást leginkább elősegíteni.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 13., 16:38; Megválaszolva: 2011. november 17., 20:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés