• Csomók a vállamban.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A jobb kezem zsibbadni szokott.A jobb vállamon van egy csomó és amikor masszírozom zsibbad a kezem.Szerintem le van rakódva egy izom és azért fájhat.Nagyon sokat dolgozom és ezért gondolom.Most lett aktívabb mióta több fizikai emeléses munkát végzek. Nagyon kötöttek az izmaim.Mindenhol.Megyek masszőrhöz de gondoltam megkérdezem mi lehet és veszélyes lehet -e?Köszönöm.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a izomcsomó, masszírozás témában

        Tisztelt KÉrdező! A fokozott igénybevétel miatt kialakulhatott a vállövi izomzat inaiban meszesedés, a fájdalom miatt az izmok merevsége. A masszírozás jó ötlet, de nem elegendő, tornáztatni kell rendszeresen, hogy ne merevedjen le a vállízület!.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 23., 18:52; Megválaszolva: 2011. október 25., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés