Hirdetés
      • Porckorongsérv betegállomány

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Az LV csigolyíámban az mri sérvet mutatott ki, newm kell műteni, konzervatív kezelést kapok majd, de csak 1 hét múlva rendel orvosom, addig Mesulidot szedek, Nagyon szeretek tanítani, csak indokolt esetben hiányoznék az iskolából. Tanácsát kérem a gyógyulásomhoz maradjak otthon, vagy dolgozhatok? Esetleg mennyi időre maradjak? Köszönöm segítségüket!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a gerincsérv témában

        Tisztelt KÉrdező! A sérv gyógyulása hosszadalmas folyamat, gyógytorna, súlyfürdő fog segíteni hosszabb távon. Azt gondolom, hogy taníthat emellett, csak vigyázzon a hirtelen megterhelésre, mozdulatokra!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 25., 08:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 22:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés