• Csontrepedéssem lehet a könyökömben?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Doktornő! Néhány hete ráestem a könyökömre, akkor kicsit bedagadt és fájt, de gyorsan leapadt, és azt hittem rendbe jött (külföldön voltam, ezért nem fordultam orvoshoz). Viszont még mindig van egy pont, amire nem tudok rákönyökölni (bár már nem érzek olyan erős fájdalmat benne, mint korábban). Mi ilyenkor a teendő, érdemes elmennem vele orvoshoz, vagy elegendő, ha otthon bekötözöm és pihentetem? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a könyöksérülés témában

        Vizsgálat nélkül nehéz pontos választ adni. Elmondása alapján elképzelhető, hogy egy zúzódása volt, mely során szöveti duzzanat alakult ki a kart ellátó egyik ideg körül. Ez lassabban húzódik vissza és még nyomási tüneteket okozhat. HA teljes a könyökfunkció és jól tudja használni, terhelni a végtagját, és csak a könyökléskor fáj egy pontban, akkor egy kis nem szteroid gyulladáscsökkentő tartalmú kenőcsöt használjon és pihentesse a könyökét. Ha további 2 hét alatt nincs javulás, illetve egyéb panaszai is vannak akkor keressen fel egy baleseti szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 27., 20:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés