Hirdetés
      • Lumbalis lordosis íve csökkent.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! derékfájdalom -> röntgen ->diagnózis: lumbalis lordosis íve csökkent, egyéb eltérés nem látható, kaptam időpontot az ortopédiára aug. 10. re de úgyérzem addig nem feküdhetek mert ha feküdnék itthon lennék akkor biztos hogy sokat ülnék is és ilyenkor elkezd fájni a derekam, mikor bemelegítek sportolok nem fáj, a kérdés gerinctorna elmúlasztja a fájdalmat? küzdősportokkal foglalkozom és a földharc is megtalálható benne a futással egyaránt, ugye nem kell idővel abbahagyjam, szedek porcerősítőt, izületvédőt,

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a gerincpanaszok témában

        Tisztelt Kérdező! Nagy valószínűséggel a gyógytorna és a porcvédő elegendő lesz, hogy elmúljon a derékfájdalma. Emellett a megelőzés fontos, hirtelen megerőltetés, emelés nem javasoltak.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 21., 00:40; Megválaszolva: 2011. július 22., 18:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés